KakorBakade lite kakor när jag nu ändå pluggat klart för dagen. De blev riktigt goda med lite smak av citron. Och är det inte fint med kakor i burk? Denna köpte jag av Anna igår.

Ps. Här kan ni se en klippövning jag gjort som ligger ute på Johan Söderbergs sida för hållbar utveckling.

Vackra ögon


Twilight!

Ska så se filmen när den kommer och beställa hem böckerna nu. Vampyrer är döheta nowadays! Enjoy.
(Att min kompis läst dem snart 4 gånger gör mig än mer sugen)

My day so far

Redovisningen gick pissdåligt. Sen gick jag hem och sa upp mig från jobbet. Asskönt att ha det gjort. Nu har jag bakat bröd och kollat på Gossip girl. Undrar om jag ska bläddra lite i Harpers Bazaar som jag fick igår, loves glossy modemagasin :) Och jag vill till Stockholm igen och göra stan med bästa Jenny B.

Gossip girl + Harpers Bazaar equals time spent well.

Last day

Lite Italo disco tycker jag att ni ska ha!

Idag åker jag hem till Visby. Såg Brideshead revisited igår och gillade den skarpt! Hann även med att fika på Saturnus där min favoritservitör jobbade. Han ser lite ut som Ryan Gosling. Cyklade precis en mil och nu ska jag basta, måste ju passa på när det går :)

Parfym


Här är en parfymflaska jag designade när jag läste inredning och design. Den fotades för att Bjooti har en väldigt bra tävling som jag tycker att ni ska vara med i, speciellt ni som gillar parfym då!

Ps. Köpte ett doftljus från Voluspa igår, mitt andra. Det här heter Makassar ebony & peach och är svart och doftar gott det gör det :)

Storstad

Bild lånad av MalteR på flickr.

Snart ska jag hem till Visby igen. Vi filmade vår dokumentär på två dagar. Gick upp innan fem en morgon för att filma råttor, men självklart var vår kamera för seg för att ens hinna starta när vi såg några. Sen tog batteriet slut och när vi hittade ett eluttag upptäckte vi att laddaren saknade sladd. Så det fick bli en dokumentär filmad med Leos mobilkamera. Får se hur den blir på tisdag när vi ska börja redigera. 
I torsdags tröttnade vi på att filma och gick på bio istället. Såg Barnhemmet. Fy vad läskig den var, har inte sett en så läskig film förut. Idag är jag sugen på att se En förlorad värld och eftersom jag skrivit klart min essä till dokumentärkursen kanske det är precis vad jag ska göra. 
Hoppas ni har en fin söndag!

Regndroppar på glasrutor


Bild lånad av Probs på flickr.

När jag vaknade och tittade ut genom mitt fönster var marken alldeles blöt av regn och vattnet fortsatte att droppa ner lite sakta från himlen på mitt fönster. Nu ser jag blå himmel och fluffiga sockervaddsmoln.

Idag åker Leo och jag till Stockholm för att göra dokumentär. Jag stannar ungefär en vecka. Snart ska jag kika lite på Gossip girl och börja packa.

När jag var dj


Här kommer lite bilder från i lördags när jag och Håkon fick folket att dansa på Rindi. Ni kan även se hattarna jag och Leo hittade till vår festförening. Det var riktigt kul att Dj'a för folk dansade verkligen konstant när de väl börjat och det brukar inte hända alltför ofta.

Först tårta


Här är Leos och Emmas tårtor som de fick i födelsedagspresent av mig, de ska se ut som lego. Goda var de :) Bilden tillägnas egoflow som fyller år!

Filmfestival


Bara en snygg bild jag hittade på cobrasnake.com

Idag är det filmfestival, typ. Eller Gotlandsuttagning till novemberfestivalen i Trollhättan. Tjoho. Det mest sannolika är att nån från min klass går vidare, men sen finns det ju en outsider också och hon kan ju vara väldigt duktig, we do not know.

Nu ska jag baka sega solrossnittar. Att jag bakat 6 av 8 dagar sen jag fick min köksassistent är kanske inte helt hälsosamt, men gott och roligt!

Lördag!


På lördag tycker jag att alla som pluggar (eller befinner sig) i Visby ska komma och dansa loss till electro på baröppningen av studentpuben. För det är jag och Håkon som dj:ar! Och det är Håkon som gjort den flashiga affischen.

Ny vecka


Det här är en del av min vaxduk och mina rosa häftstift som jag satte fast den i bordet med.

Idag ska jag till skolan och klippa film och så ska jag förhoppningsvis boka en klipptid hos frissan.

Cupcakes for the win

Igår bakade jag 99 muffins till nollningsavslutningen. Det tog ett tag, hade 2 timmar på mig. Men med min köksassistent fixade det sig finfint.


Så här mycket smet var det kvar när jag bakat 30 muffins.


Här är några av muffinsen.

Idag bakar jag bröd, luktar gott. Och så har jag fixat min fina vaxduk så mitt bord är underbart och väldigt rosa.

We both go together if one falls down


After Dark - Haruki Murakami

Så står det i boken jag läser för tillfället. Murakami är en av mina favoritförfattare. Idag ska jag till skolan och klippa lite film. Sen ska jag förhoppningsvis hämta min köksassistent och lite kläder på posten.

En present.

Musik och lite annat


Bild lånad från NOV-A-KA-IINN

Idag ska det pluggas lite och så ska jag se nya avsnittet av Gossip Girl! Yay. Jag hittade ett bra band precis, Tame Impala. De tycker jag att ni ska kolla upp. Så bjuder jag på en låt.

Dukat

Idag var det heldag i skolan och sen ljudmöte. Bokade upp mig på två dj-pass. Baröppningen den 13 september, wihoo och sen den 25 oktober. Lite nervig inför baröppningen måste jag säga, inte ens två veckor kvar och det kommer vara asmycket folk där då. Ikväll städar och tvättar jag. Inte så kul, men fint blir det.


Den här vaxduken beställde jag till slut. Den tilltalade både min japanska och söta smak, cherry branch heter den och kommer från designonline.se.

RSS 2.0