Har flyttat in nu

så jag är fullt upptagen med att packa upp och fixa här i lägenheten, men när den är iordninggjord så kanske det dyker upp lite bilder :)

Duschdraperi

Har redan börjat inreda lägenheten, eller ja min mamma har fått springa runt i sthlm och handla saker åt mig (eftersom man bor i Visby själv). Här är duschdraperiet jag ska ha, från Room. Do we like?
image556

Karaoke International

TOKYO.STUDENTER.MUSIK.KÄRLEK.TVILLINGAR.HEMLIGHETER.FÖRÄLDRAR.
LÖGNER.HOTELL.SKOLA.KLUBBAR.JAPANER.SVEK.VAL.UPPVÄXT.NUDLAR.
ACE.ENGELSKA.LICKARD.TRUMMOR.SENIL.SARAH.KARAOKE.INTERNATIONAL

Nu är vår serie klar och redovisningen är imorgon. Spännande. Första gången man känner sig rätt nöjd, så får se hur det går, men vi är peppade.

Innan redovisningen ska jag hämta nycklarna till lägenheten. Och i helgen ska det målas, har för närvarande 13 liter målarfärg här hemma och tapeter och en massa spackel.

Because we like her


Kände att det var dags för lite musik. En chick som gör grym musik bjuds det på!

Tårtkalas

image553
Hade riktigt skoj igår. Fick superfina blommor av Phille och Antonija, jag behöver en vas! de står i ett ölglas nu. Det bjöds på hembakad tårta och kakor och så slank det väl ner ett och annat glas mousserande vin också. Lite dans blev det framåt kvällen. Se så fint killarna modellar mina skor.. Måste säga att det ska bli skönt att flytta till en lite större lägenhet.
Har beställt tapeter nu och så ska jag väl hitta nån snygg kulör att måla resten av väggarna med. Men ikväll blir det till att slappa framför tv:n och se Elle-galan och kanske äta tårta, igen.

Ps. Eftersom tävlingar är roligt så tycker jag att ni ska vara med i Veras tävling, och se filmen om ni inte redan sett den! Wonderful!

Do we all live happily ever after?

image552
Höstmodet från London kommer från sagans värld. Gareth Pugh, Vivienne Westwood Red Label, House of Holland och Luella visade upp finfina kreationer. Strumpbyxorna i grönt glitter från Gareth Pugh väcker habegär hos mig. Det hela är rätt galet, men också inspirerande. Ett slut där alla lever lyckliga i alla sina dagar kanske inte ingår, men spänning bjuds det på.

Bilder lånade från style.com

A wonderful day

Hade en riktigt bra födelsedag och alla hjärtans dag igår. Handledningen gick superbra och vi är nu än mer peppade att skriva vidare på Karaoke International, som vår serie för tillfället heter.
På kvällen blev det romantisk middag med pojkvännen och så rosor och choklad :P Fick en härlig scarf av Katja, ni kanske får se den snart, och Capote boken Breakfast at Tiffanys av Linda. Nu ska jag typ inhandla en säng snart som jag fick lite bidrag till. Men först ska jag kika på möblerna som ingår i lägenheten. Hmm, brukar ju inte vara alltför spännande.

Perhaps a happy birthday

Ja då är man ett år äldre, eller ja föddes ju väldigt sent så det är några timmar kvar. Nu ska jag sova. Såg Into the wild precis. Häpnadsväckande film, häftigt. Jag gillar ju inte ens natur så mycket, men jag njöt av den till fullo. Ja juste sova. Har handledning på tv-manus kursen imorgon, eller idag eller ja. Så är det ju alla hjärtas dag också.
Happy Valentines day på er alla sötnosar!

Frisyr

image551
Här är jag med ny frisyr. Tog lite knäppbilder.

Ps. Kom på att frisyren är rätt lik Carina Bergs och hon är ju häftig, yeah.

Kort, kortare

Impulsklippte mig igen. Nu är det väldigt kort. Känns lite skumt när håret i nacken liksom inte ens når ner till nacken hela vägen, men lite kul med uppklippt och längre fram. Lite längre då bara. Bild kanske kommer imorgon.

Var och skrev på lägenhetskontraktet idag, så om mindre än två veckor har jag min nya lägenhet som jag nu väldigt gärna vill måla om och tapetsera. Måste fråga väldigt snällt om det går för sig. Hittade en suveränt snygg svart tapet med grått/silver mönster från Boråstapeter - Orient, som skulle passa som fondvägg och så nån snygg ljus kulör från alcro till det. Vill även ha hit ett litet marmorbord i caféstil som nu står och är oanvänt hemma i sthlm. Inredning is the shit!

I skolan skriver vi tv-serier. Min och Simons äger. Rika olika barn leka bäst i Tokyo, eller nåt sånt.

this dress is likeable

image550
Den här vintage klänningen är snygg. Vill ha! Den önskar jag mig hehe. Fyller ju år snart, men jag kan helt klart nöja mig med att titta på den.

Give me a new bed

Var iväg till Jysk idag, hatar jysk, men de har rätt billiga sängar. Självklart var det ombyggnad och de hade föst ihop alla sängar i en salig röra, så det blev ingen ny säng därifrån. Jag vill ha en ny säng till min nya lägenhet, det ingår en gammal sån 90cm, men det känns ju lagom kul. Så nu är mitt nästa hopp Ikea, men de kör tydligen bara sängen till hamnen om man bor på en ö i vissa fall. Det känns inge kul att bära hem en 120cm säng från hamnen till lägenheten som ligger 20 minuter därifrån. Vilka problem man har nu då.

Ska iallafall gå och skriva lägenhetskontrakt nu i veckan och har sagt upp denna. Men om det är nån som vill bo här under mars säg till :P

give it to me

image549
Bild: style.com

Så här vill jag se ut på fest. Rockigt, asiatiskt, finklätt. Håret och klänningen känns superhett och det är Oscar de la Renta som står för kalaset på F/W -08.

Utförsäljning

image548
Om ni nu skulle vara i behov av nya kläder, så finns de att få tag på lite billigare.

Glad :D

Kanske ska flytta. Har äntligen hittat och blivit erbjuden en ny lägenhet. Ska kika på den imorgon. Är innerligt trött på att gå runt och frysa hela tiden så jag hoppas att det är varmt i den andra lägenheten. Den är dessutom nästan 10kvm större än den här. Kan det bli mer spännande, hehe. Är förhoppningsvis inne på min sista sjuka vecka nu, så slipper man vara febrig av och till och ha ont. Körtelfeber är sjukt tråkigt. Men wii vad jag är glad nu!

Dagens favoriter från Ny

image543image544image545image546
1. Sari Gueron
2. Ruffian
3. Ruffian
4. Alexander Wang

Kjolar och klänningar ser det ut att bli en del av i höst. I like! Ser dock lite kallt ut att gå barbent. Sammetscapen från Alexander Wang ser spännande ut.

Bilder lånade från style.com

modevecka NYC

image539image540
image541image542
1. BCBG Max Azria
2. Elie Tahari
3. Jason Wu
4. Elie Tahari
Några favoriter från modeveckan. Klassiskt svart med ljusare axelparti  eller mönstrat och blommigt. Gillar färgen på handskarna på sista bilden, passar fint till den skira klänningen också.

Bilder: style.com

RSS 2.0