En festlig helg

Nu är jag tillbaka i Visby efter en händelserik vecka. I fredags var vi på 90's eftersom vårt dokumentärobjekt skulle dit. Kul var det. Blev en massa shopping, igår köpte jag en snyggish mössa med kassetter på. Bild kommer nog nån gång. 
image433image432image434image436image435
Uppe till höger kan vi se en överlycklig Calle med Rickard och Leo. Dokumentären handlar om Rickard som spelar i Lowe och jobbar som AD på Noble. Sen ser vi mig som visar nåt med mina händer, snygg bild tagen av Leo. Rickard i häftigt ljus och sen så kommer den underbara bilden där Calle ser ut som en blåsfisk/hamster, what ever, jag asgarvar vilt varje gång jag ser den. Leo och jag ser förhållandevis normala ut. Sist syns kvällens dj och Rickards kompis Anders från P3 homo. Vi hade skoj på 90's helt enkelt.

Kobra Is The Shit


image430

Vem hade inte velat ha en sådan här skönhet stående hos sig?
 Även en trasig är välkommen hem till mig!

Secondhand Stjärnor

image426

Köpte denna ubersköna stjärntröja på någon secondhand affär här i Malmö för endast 40 riksdaler. Tror det är en manströja men så what! Stor & skön alltså perfekt för kyliga höst/vinterdagar när man behöver gosa in sig i något mjukt!

Chanel



Keira ser ganska så bedårande ut, hittade denna hos Beautyaddict.

I got dressed today too

image425
Kofta: Soft Grey, La Redoute
Linne: American Apparel
Kjol: Et Vous, La Redoute
Leggings: American Apparel

Utklädnad

Snart är det Halloween och dags att klä ut sig. Roligt! Men jag vet inte vad jag ska klä ut mig till, har hittills två olika alternativ. Pippi Långstrump eller The Black Cat (Marvel Comics, hallå hon har dejtat Spider-man). Så nu måste jag ta och bestämma mig eftersom kostymen ska fixas när jag är i stan. Känner inte riktigt att jag vill gå klädd i latex från topp till tå om jag är the black cat, så ja eh. Skulle vilja vara punk-fairy också, fast det är ju roligare att vara superhjälte/anti-heroe.
image422image423

Tillbaka till huvudstaden

Idag åker jag till Stockholm, yay. Dokumentären verkar fixa sig. Har lyckats få tid för klippning hos Kontrastockholm på onsdag, så snart har man förhoppningsvis frisyr igen. Var länge sen jag klippte mig där, men sist var det bra.
Igår blev det en massa Xbox, jag gillar inte ens tv-spel officiellt, men attans vad kul det var. Nu lyssnar jag på Tillbaka till samtiden, bra grejjer det, Kent då. Packa packa och ge sig av.


Studerar gör jag

Håller på att fixa dokumentären, eller förbereda inför den. Det skulle vara lättare om folk bara sa ja och var mer hjälpsamma, men hey då skulle jag ju inte behöva jobba, så jag står i och försöker få ihop nåt. See you!

Små vita ljus

image421
För att göra hösten lite trevligare kan man alltid tända några ljus och finare blir det i härliga ljusstakar.

1. Ljuslykta Rotera från IKEA
2. Blockljus Fenomen från IKEA
3. Tove Admans Betongljusstake från Designonline.se
4. Design house stockholms 2light från Designonline.se
5. Värmeljushållare IKEA PS från IKEA

Mumin

image420
Bild: designonline.se
Jag älskar muminmuggar! Har ett antal hemma, men ser alltid fram emot tillökning. I vinter skulle den här varianten med snölykta sitta fint att dricka te ur. Mysigt!

Pink!

Vill tipsa er kära läsare om vår Rosa bandet insamling, hjälp oss nå målet och gärna bräcka det också!

The Red Shoes nr2

image418

Röd sko nummer två inhandlades på skopunkten igår av en ren slump. priste var löjligt billigt, endast 130kr efter lite rabatt och allt. En sak är säker, jag är sjukt nöjd med mina röda pjuks!

Dokumentäridéer?

Om en och en halv vecka får jag privilegiet att åka till Stockholm och göra min dokumentär på 5min. Har lite idéer, men om du har en superhäftig idé eller känner någon spännande människa som helt enkelt bara är speciell eller jobbar med något intressant, så säg till!

The red shoes

Converse i paljettversion.
image417
Finns på Sneakers'n'stuff för tusenlappen. Om inte rött känns rätt finns de även i kulörerna lila, grön och svart. Festligt!

En Kväll Med Fyra Ex Statsministrar


image414image415image416

Det var Studentafton i Lund som återigen bjöd på en underhållande kväll! I måndags var det inte mindre än fyra gamla rävar, Thorbjörn Feldin, Ola Ullsten, Ingvar "Sulan" Carlsson & Carl "Kalle" Bildt som visiterade Lunds studenter. De pratade till större delen om hur deras jobb som Statsminister sett ut under just deras mandatperiod men det blev en hel del andra "politiska" diskussion, hur skulle de kunna låta bli liksom!
Kvällens höjdpunkt var eftersittsen som lilla moi fick deltaga i. Det är inte varje dag kan jag säga er man ser Carlsson & Bildt stå på stolar och sjunga om punsch!  Det kanske dyker upp någon bild sen, glömde min kamera så jag fick ta bilder med min mobil, vilket resulterade i katastrof!

Kjolar

image412image413
Dessa skönheter hittade jag på Selected style som Smartasmia tipsade om här om dagen.
Nummer ett med swarovski kristaller kostar 700kr och finns bara i ett ex, attans att jag inte har olimiterad budget! Nummer två är en Norrback och ser helt underbar ut, punkt slut.

Food island

image411
Har haft besök i helgen och ätit muchas. Igår besöktes fiket, creperiet och sedan var det chokladprovning. Innan dess intogs lite ost och vin också. Idag var det tortillas och sedan italiensk pizza (alltså sån med parmaskinka och mozzarella). Jag tillägger att jag även fått en päronkaka och solrossnittar av min mor och att chokladaffären besöktes. Okej jag slutar nu för mat känns mindre aptitretande för tillfället. Rosorna blommar fortfarande i botaniska trädgården, finfint!

Trafficking långt från hippt

image410
Bild lånad från satine.se

Om du ogillar människohandel så har Satine nu tagit in smycken där omkring 60kr går till förmån för brottsoffer utsatta för människohandel. Jag ogillar människohandel och skriver upp halsbandet på min inköpslista. Att slavhandel fortfarande pågår år 2007 är sjukt och att den nu är dold gör inte det hela bättre, speciellt inte för alla unga kvinnor som tvingas till prostitution.

Kontorslook deconstructed

image409
Bild: style.com

Vivian Westwood körde vilt som vanligt, på spring -08 visningen i Paris. Det här är en outfit jag gärna skulle prova om jag jobbade på ett artsy kontor.
Ps. Min killes kusin har fått praktik hos kvinnan i fråga..

David Lynch + Gucci


Vad gör Lynch i modevärlden kan man undra efter att ha sett honom på ett antal mingelbilder. Svaret kan vara att han regisserat Guccis senaste parfymreklam. Häftigt, men kanske inte så jättelynchigt.

Documentary


För att vara gjord på 20-talet är den riktigt bra, speciellt klippningen och musiken. Extrait de l'Homme à la Caméra var före sin tid.
Härliga bilder till slående musik finner du även i kollagefilmen Dogorá som är min absoluta favorit. En resa i Kambodja. See for yourself ladies and gentlemen.

Behöver jag nämna att jag precis börjat på dokumentärkursen? Har sett för mycket dokumentär idag och mer lär det bli. Imorgon Lars von Trier och det ser jag fram emot lite iallafall, för han är grym.

En dagens

image408

Kofta: Hunky Dory
Klänning: Hm
Leggings: American Apparel
Stövlar: Rizzo

RSS 2.0