Spektakulär!


Better med Regina Spektor är vacker. Förutom att låten är underbart vacker så älskar jag även hennes hår, klänning, läppar ja allt! Så där vill jag också se ut, stiligt.

Tänkte meddela att..

.. det är 14 grader i min lägenhet. Och ja elementen är på för fulla muggar och nu även ugnen. Det sorgliga är att det är 0 gradigt ute och jag nu undrar hur kallt det kommer vara här inne när temperaturen sjunker till minus. Burr!

Ladies and Gentlemen

image450
Jag kan inte gå, men jag vill. Så ni som kan, ta tillfället i akt och köp en massa moderiktiga plagg till bra priser och tänk på mig här på ön.

Paris på film

image448
I helgen såg jag 2 dagar i Paris. Se den! Julie Delpy är underbar i rollen som Marion, en fransyska nu bosatt i New York. Hon har precis kommit hem till sin lilla lägenhet med pojkvännen Jack (Adam Goldberg) från Venedig, för att stanna 2 dagar i Paris innan hemresan till New York. Behöver jag säga mer än att lägenheten är belägen ovanför hennes föräldrars lägenhet och att hon har minst sagt många manliga bekanta i stan? Fröken Delpy lyser inte bara i huvudrollen, hon står dessutom för manus och regi. En riktig auteur! Filmen fick mig att skratta och känna igen mig och ja allt det där man kallar en bra filmupplevelse. Så se den och bli hänförd.
image449
Marion och Jack äter middag, mattan på väggen är mycket snygg i filmen.

Pictures from the day we call yesterday

image446image447
Två bilder från min senaste Stockholmsvisit. Tog en lugn helg med en tur på stan och hemmakvällar. Det behövdes kan jag säga då jag varit ute de senaste (har tappat räkningen) helgerna och inte sovit mycket i veckorna heller. Därav det väldigt sparsamma bloggandet. Förhoppningsvis kommer energin tillbaka snart :D eller den är på god väg redan. So see you!

Ps. Måste bara säga att Osis Dust it är världens bästa volymgrej för håret!

Ljus I Mörker

image445
Inhandlade denna lampskönheten på secondhand (öppna hjärtan i Malmö) idag för endast 50 riksdaler.

Freitag

Idag har jag testat på mimning, alltså ja ni vet mimare. Intressant, ska nog inte ge mig in på den banan dock.
Weekend plans? Är ganska så öppen för förslag, vad ska ni hitta på? För att komma in i en festlig stämning lyssna på denna låt

Vackert

En dokumentär jag är väldigt sugen på att se är Heima som handlar om Sigur Rós turné över Island. Jag suktar efter de vackra svepande bilderna och den underbara musiken till det.


Maskerad

Nu har jag fått tag i ett par bilder från maskeraden, tyvärr inte på hela outfitten :( hade mina silvriga pumps med svart spets på fossingarna.
image442
Ser helt galen ut i fejset på den bilden, men..
image443
Så här såg sminket ut.
image444
Och från sidan och notera även den snygga EMO sminkningen jag gjort på herrn bredvid.

Tillbaka igen

Halloj! Nu är jag tillbaka efter en stressig vecka. Dokumentären är klar, men den blev inte så bra som vi ville, fast vi hade så kul när vi gjorde den att det nästan vägs upp :P Imorgon får jag äntligen börja skriva fiktion, yey! Igår var jag på maskerad utklädd till nån slags ballerina. Eftersom jag inte hade med mig kameran så hoppas jag på att nån snäll själ lägger ut lite bilder.

Nedan lite bilder från avslutningsfesten för dokumentärkursen.

image437
image438
image439image441
Längst upp ser vi Erik som faktiskt inte är pårökt och mig då. På bild nummer två dansar Leo och Ninni. Sen är det jag och sista bilden blir Calle träffad av ljus på. Vackert :P

RSS 2.0