Violet Hill

Coldplays nya singel släpptes idag för gratis nedladdning. Underbar är vad den är. Snart ska jag ut och grilla efter en lång dag i skolan.

Förvånad, men inte överraskad

Att Scarlett Johansson är en bra skådis är inget nytt, men att hon faktiskt är grym på att sjunga är nåt nytt. Lyssna på nedan Tom Waits cover och njut.


Scarlett Johansson - Falling Down

Solisar

Ja nu har jag beställt ett par solisar på nätet. Hoppas de kommer fram, helst lite fortare än när jag beställde brillor (tog ju 3 månader). De är från Giorgio Armani. Ville ha lite Kanye West stuk på dem och inga feta loggor på sidorna som det är på de flesta tjejbrillsen, usch. Tacky. Dessa är typ herrmodell eller unisex, beror på lite vart man kollar.
image593

Pepp

Nu är det helg. Ska försöka få klart filmen till på söndag, men lite roligt kanske det hinns med annars också. Har spanat in ett par snygga solbrillor till exempel och så finns det ju en massa musik att lyssna på.

I've had a bad hair day

Like every day. Jag hatar min frisyr, den är inte okej nånstans. Usch. Ska definitivt byta frisör när det här vuxit ut lite. Hoppas på nån slags mirakel varje gång jag ska styla det på morgonen, still waiting. Nu ska jag fortsätta kolla på Gossip girl.

Sandaler

image592
De här högklackade skorna från La redoute är rätt fina. Samtidigt är de otroligt fula, men det blir så moderncharmigt.

Snygg

Agyness Deyns frisyr är verkligen något jag gillar.
image589
Halvruffsigt , fluffigt och den blonda färgen är vacker.

image590
Framåt, så fint.

image591
Lite mer polished. Me wants them all!

Jag vill bli blond, men först kanske jag ska få lite mer färg i ansiktet för att inte håret ska smällta in med hudfärgen helt.

Cute

image588
Foto lånat från Hel-looks.

En fin flicka i en underbar klänning. Nu ska jag ut i vårvärmen.

Sol och glass

Var iväg på en promenad ner till hamnen idag. Det blev glass och sol.
image585
Mina skor, sponsrade av Converse.

image586
Fick sällskap.

image587
Där kan ni se min glass (och Ickis), en honung/saffran och fläder/lime sorbet.

Hej helg!

Igår skådespelade jag i en film, har en scen kvar. Känns som att skådis inte är min grej. Roligare att fixa med scenografi, kostym och sånt skoj. Hittade följande snyggisar och tänkte dela med mig av dem till er. Kjolar och gult känns väldigt tjusigt. Trevlig helg på er alla sötnosar!

image582image583
Två snygga damer fotade av Facehunter.

image584
Och en tjusig flicka i en underbar kjol fotad av The Sartorialist.

Inspelning pågår

Har spelat in nästan alla scener nu. Igår var vi i studion och spelade in. En massa fejkblod och ett pumpande grishjärta var några av ingredienserna under inspelningen. Rummet var flickigt sött och mitt pet-project nattduksbordet hamnade på bild tillslut. Stackars Ebba fick ligga i bara nattlinne nerkletad med blod ett bra tag och hon fick även utstå att vi blåste dun på henne så hon såg ut som ett slaktat påskpynt. I helgen ska vi spela in sista scenerna utomhus. Och imorgon ska jag agera i en annan film, hehe, vi får se hur det går.

image581
Mats fotade vår karaktär Isabelle.

en bild från inspelningen

image580
Så såg det ut när vi spelade in en scen i kortfilmen igår. Det var iskallt ute, men soligt ibland. Och jag solade med en reflektor några gånger vilket resulterade i att jag blev jättebränd, men det ser typ okej ut nu. Hade riktigt skoj. Stod för kostym, scenografi, smink/hår, stillbildsfoto och så var jag attributör, så jag fick fylla på Jons glassbägare några gånger. Har fortfarande kvar kolasås i kylen, mums! Självklart tog vi kaffepaus med hembakade bullar och godis :P

Klippning or she killed my hair

Kapade för mycket hår igår. Eller min frisör blev helt crazy och klippte jättekort. Jag har pojkfrilla. Satsade på en Carina Berg frisyr med Robyn lugg. Kommer väl ha en sån frisyr om en månad kanske. Men men, den är väl rätt häftig den här med. Ska försöka ta en bild om jag hinner idag.
Ska fixa kostym och så ska det hämtas bilar och sen är det möte med lärarna och så ska jag hämta kolasås på mcdonalds och handla en massa mat inför inspelningen imorgon.

UPDATE:
image579
Så här ser det ut.

Jaha

Jag skulle klippa mig idag, men nu är min frisör magsjuk. Illa. Får väl vänta till på onsdag då och hitta på nåt annat skoj. Ska till Make-up store med vår skådis senare idag och välja ut smink. Sånt brukar vara kul. Och sen ska vi ha vår första reading med skådisarna.

Hmm vad ska jag hitta på nu då, lite yoga kanske?

image578
Vanityfair.com

Igår, kväll

image577
Foto: Gudrun Lindmark
Igår var det studio 54 tema på studentpuben, men jag gick inte ut. Körde istället på att se ut som rysk docka. Eller nåt i den stilen på förfesten. Det var skoj. Fyndade klänningen på Röda korset och det är en barnklänning.
Jag har så roligt att jag får dubbelhaka, hehe. Yes!

Film

Håller på med förberedelserna inför filminspleningen för fullt. Skådisarna är hittade och mycket av rekvisitan. Jag är production designer, det är askul. Det vill jag vara igen. I förrgår fick jag Converse skorna som Converse sponsrar med, nöter in dem nu och det har jag inget emot att göra. De är vita, jättevita och snygga.
Idag blir det till att leta mer kostym och fixa ett badrum att vara i.

image576
Foto: Mats Ek.

Så här kul är det att göra film. Min nya matta syns lite där och gardinerna med.

Helgen

image574

I helgen var jag på spelning och såg Mats band och sen hade folk förfest i min lägenhet. På bilden ovan syns två av gästerna. Glada Emil och ledsna Håkon, fast han var nog bara ledsen på låtsas. När jag kört ut alla kollade jag på film hos Ickis som har surroundljud, det är tufft. På söndagen städade jag massor. Idag fick jag min nya matta, den är fin. Kyoto från Himla, kanske tar en bild, fast den lär se sjukt mönstrad ut på bild.

Nu håller vi på med filmen, förberedelser och sånt. Skoj och stressigt, men mest kul.

image575
Så brukar solnedgångarna här se ut.

RSS 2.0