Dagens outfit

image163
Tröja: Urban outfitters
Byxor: Ladies & Gentlemen

Ska strax bege mig till Lund, har redan hunnit tvätta idag, känner mig stolt. Eh ja.

Bara och bara


Just Jack - Stars in their eyes
Eftersom det inte räcker med att låten går non-stop på radio så kan den nu även beskådas här. Snygg video med bitvis snabb, snygg klipphastighet, Jonas Åkerlund nästa?

The dress

image161
Här är min nya klänning som jag då sytt idag.
Linne under: American eagle outfitters

Att göra idag..

Sy klänning av det här vackra tyget. Har som vanligt inget mönster, så det ska bli intressant. 16.30
Gå ut med soporna, haha 17.00 och 18.30
Handla mat, det var det jag även hade planerat att göra igår.
Hinna vara ute i solen :) <-- Det är iskallt ute så jag går inte ut frivilligt. 18.40

Tjipp!

Pictures from the night

image160
Lumpen har nu riktat in sig på att locka ungdomar genom rave-stavar, de finns i flera färger och lyser i 12 timmar. Känns som försvaret lyssnat på Bildt när han sa att fler discon minskar oroligheter och krig ;) Viktor visade vart skåpet ska stå genom att bära sin väl synlig. Marcus sjöng karaoke, det var kul :P och vi dansade och mindes det glada 80-talet, eller ja, hehe mindes och mindes.

Colored grey

image159
Skjorta: See by Chloé (net-a-porter.com)
Väska: Asos
Sko: Dollydagger
Kjol: Victoria's secret
Ring: Urban Outfitters

Nattens outfit

Var på Neostalgia med Marcus, Viktor och Julian igår. Bilder kommer senare.
image158
Hoodie: Hm
Klänning: Hm
Leggings: American Apparel
Skor: Beyond Retro
Örhängen: Egentillverkade

En dagens outfit

En solig dag :) som dels tillbringades i parken.
image157

Cardigan: La redoute
Tunika: Antik Batik
Leggings: American Apparel
Diadem: Hm
Solisar: Chanel
Skor: Repetto (inte för att de syns)

Du vill väl vara

GLAD

Mute in class

Kom precis hem från min, lyckligtvis enda, on-campus workshop i creative writing. Jag höll på att somna under alla 4 timmar den varade. Sa inte ett ord (typ). Vilket jag aldrig gör på lektioner, spelar ingen roll om de är på svenska, engelska, danska, spanska eller tyska. Min hjärna trycker in mute knappen och jag sitter där och lyssnar och nickar. Det är inte det att jag inte har nåt att säga, för det har jag, men ansträngningen som krävs för att faktiskt öppna munnen och prata tycks inte värd att göra. Min förra manuslärare sa att jag inte alls är stum, men att jag bara pratar när jag verkligen har en poäng med det jag säger. Det här gäller dock inte när jag umgås med folk utanför skolan. Men när jag sätter mig i ett klassrum så händer det bara av ren automatik. Nån måste helt enkelt ställa direkta frågor till mig annars kan de inte förvänta sig att få ett svar. Jag interagerar inte, jag iaktar.

image156

Green every day

image158
Kerry Washington pratar om hur du gör vardagen grönare.

Sommarsnygg

image151image149image147image150image153image154image152image148
Har inte fixat photoshop än.. men lyckades plocka ihop ännu en somrig outfit.
Klänningen, bikinin, skorna, väskan, armbanden, hårsolskyddet och brun-utan-solen kommer från Victoria´s secret.
Ögonskugga: Urban Decay

tungkyssar med tuggummi

Läcker bild från en kväll med MisShapes. För att fixa looken krävs gul ögonskugga och bubbelgum, samt gärna nån som vill vara intim med ditt tuggummi..
image144

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/218252/images/2007/b000gpw5h0_1177521122_1265597.jpgimage149

En mysig och uppmuntrande musikvideo

Kände att det här var precis vad jag behövde nu Herman Dune med I wish that I could see you soon. Lagom mycket hippie. Herman med en ceriserosa gossedjurshuva på huvet, gröna män som dansar runt med mjukisbokstäver och en massa barn och en gunga. Jag föreslår att du tar en titt!

CSN är komplett oförståeliga

Nu har nån idiot på CSN spärrat min utbetalning på studiemedel + lån. Helt inkompetent eftersom jag läser 20p och inte direkt har frånvaro och ligger på vg. DE ÄR DUMMA OCH GER MIG MAGSÅR. Men efter ett långt samtal där personen inte fattade varför det var spärrat så ska jag nu få mina pengar, men inte förrens på fredag, hej och hå.

Mappade

Nu finns vi på bloggkartan i Malmö

En äntligen hemma från plugget outfit avec konstig pose

image143
Kofta: Hm
Linne: Urban Outfitters
Leggings: American Apparel
Skor: Beyond Retro

En somrig önskeoutfit

image138image139image140image141image142
Klänning: Shopbop
Baddräkt: Nellyochnoel
Väska: Shopbop
Sko: Asos
Benskimmer: Michael Kors (väldigt bra, luktar gott och ger bara en hint av skimmer)

Mums!

Det är över 20 grader här, lite moln och gröööönt så långt ögat kan nå :D Därför kändes en svalkande smoothie helt rätt så här på eftermiddagen.
image137
I glaset från Iittala:
Fryst mix av trädgårdsbär
Laktosfri minimjölk
lite vaniljyoghurt

På återseende..

image130
Avslutar min vistelse med en bild. Snart bär det av ner till Malmö, men huvudstaden besöks i början av maj igen :)

Dagens Outfit

image136
Jag ska inte klaga, men min mamma fotar illa.
T-shirt (med isytt halsband): Ladies & Gentlemen
Kjol: Egentillverkad
Leggings: American Apparel
Strumpor: Säkert Hm

Dagens boktips


image135
"It's Easy Being Green" är skriven av Crissy Trask och handlar om hur du gör vardagen med ekologisk. Boken går igenom allt ifrån eko-vänlig shopping till hur du blir aktiv i en kamp för en grönare värld.

Hmm ja

Tänkte skriva ett långt inlägg om folk som tar ens nummer och sen aldrig hör av sig, what's the point liksom? men sen hörde han visst av sig :)

A taste of color

image135image133image134image132image136
Klänning: Shopbop
Sandal: Asos
Kofta: Miu miu Net-a-porter
Väska: Shopbop
Hipsters: Victoria's secret

Ute i kylan

Idag var tydligen sista dagen man fick elda så jag hakade på, eller ja, stod och kollade på tills jag började frysa och gick in. Passade på att fota lite blommor i trädgården. Det var kallt och min kamera dummade sig, så därför är det mer suddigt än vanligt ;)
image127image125image126image124image129image128

Ljuva (p)salmer är inte hennes melodi

image120
Ännu en tjej som jag beundrar - Salma Hayek. Hon vågar lita på sig själv och satsa allt på det hon tror på. När hon bodde i Mexico och var med i en populär såpa bestämde hon sig för att lämna sitt jobb där och satsa på Hollywood. Där hon också lyckades. När hon trodde på filmen Frida satsade hon också, två år, mycket pengar och sin karriär. Men hon lyckades. Visst har hon gjort mycket som inte är toppklass, men som en målmedveten kvinna har hon visat att man måste våga satsa. Senaste succén Ugly Betty är ytterliggare ett i raden av hennes projekt och snart ska hon bli mamma. Hon tycker dock att det är taskigt av samhället att förutsätta att alla kvinnor ska få barn för att vara lyckade. Vi gillar dig Salma!

image121image122image123

Hetast nu

image119
Jag vet, reklamen är inte ny, men den är ack så het och värd att visas. Snygg rent grafiskt och Jonathan Rhys-Myers är för det mesta bara het helt enkelt.

Hudvård på hög nivå

Har äntligen hittat rätt i hudvårsdjungeln. Köpte ny ansiktsrengöring från Lakshmi igår. Huden känns redan bättre efter att ha varit sönderstressad i veckor. Lakshims produker är 100% vegetabiliska och ayurvediska och finns alltså i 3 olika uföranden, en för varje ämnesomsättningsgrupp. Jag är Pitta och alltså överkänslig mot ALLT (typ). Fick med lotus cream för ansiktet också och nu är min hy silkeslen. Hoppas på en långvarig effekt. Han som sålde produkterna hade seriöst så himla fin hy att jag blev avis. Produkerna säljs på bland annat Sencha i Stockholm.

image118

Filmfestival, taxi och choklad

Nu är Junior filmfestivalen igång igen, jobbade där for free hela dagen. Trevligt :) Såg en stark australiensisk film 2:37. Den är mycket sevärd och har liknats vid Gus van Sants Elephant. Om ni vill se, så går den både imorgon och på lördag på Skandia. Fick höra att det spökar där, mycket intressant. Dock verkade det inte finnas några spöken på plats idag.
Efter festivalen mötte jag upp min mor för lite shopping och middag på stan. Vi åt på Seoul, tack för tipset Kerstin! Supergott var vad det var.
Eftersom det ösregnade när vi ätit klart så åkte mamma och jag taxi på Östermalm (det händer inte ofta.)
För vi skulle till kvällens höjdpunkt - chokladprovning, som hölls på Happy Hippo. Fick prova 8 olika typer av choklad och så 100% kakao. Lärde mig att Criollo bönan är den finaste, men den används bara till 5% av all choklad i världen. Favoriten blev nog en fruktig lite syrlig 64% Valrhona choklad från Madagascar. Fick även äta pralin från favoriten Robert E's choklad, som jag varmt rekommenderar (så mycket att jag skrev om dem i Diego i höstas). Deras praliner är superfärska och de har garanterat annorlunda smaker. Belägna på Odengatan 72 och de har även en liten butik på Åhlens city.

image115image116image117

Hon är allt bra härlig!

image109
Reese Witherspoon har hunnit göra en hel del. Bland hennes filmer finns Freeway, Cruel Intentions, Legally Blonde och Walk the line som hon ju som bekant vann en oscar för. Hon medverkar även i Lasse Hallströms kommande film Sammy med release någon gång nästa år. Att hon sedan verkar vara en otroligt go och gla' person går inte att ignorera. I senaste Harpers Bazaar säger hon "And I give away a lot of shoes. It's really nice to be me. And it's really nice to be my friend who has the same shoe size." Hon är en girlie girl som inte låter något stoppa henne. Så börja ta för er tjejer! Bara man är målmedveten och har glimten i ögat så kan man komma hur långt som helst. This is the shit ;)

image110image111image113image114

Jag ska nog inte bli hacker

Har efter många försök kommit fram till att mina föräldrars dvd spelare inte går att regionsavkoda med fjärren. Men jag vet nu hur man förvandlar hela menysystemet svart-vitt, om det skulle behövas. Anledningen till avkodnings försöket var att jag ville se Grey Gardens igen på större skärm än den jag har på datorn. Får nu istället nöja mig med vanlig tv. Jahapp.

Barcelona

image108

Nu väntar jag (Katja) på att bli hämtad av mitt resesällskap (Mikaela) så vi kan åka till flygplatsen och vidare till Barcelona! Det blir en hel vecka med förhoppningsvis sol, shopping, fest och massa annat skoj! Jenny sköter bloggen från den svenska huvudstaden. Lovar att rapportera om min lilla trip så fort jag landar på svenskmark.

Det mest avtändande man typ kan säga här

sa jag till killen som satt och kolla på mig under hela paper-handledningen. Han frågade tillslut var jag kom ifrån eftersom han tydligen kände igen mitt namn (jag antar att han inte läser finansinriktade livsstilsmagasin, did not look like the type liksom). Så jag svarar Stockholm och då var det samtalet slut. Varför detta Stockholmshat? Jag kände mig ungefär som Sex and the city Carrie i avsnittet där han sailorkillen dissar New York. Det är inte första gången man får en sån stackars dig blick. Hehe men jag kampanjar för Stockholm här nere för fullt, kan verka som slag i luften, men nej det handlar om hjärntvätt på hög nivå ;) Även om Stockholm och jag nu har ett långdistansförhållande så försöker vi få ut det mesta av varandra så fort vi ses. Och imorgon åker jag upp för att träffa min älskling igen.

Dagens positiva nyhet: Fick vg på tentan i Berättande i litteratur och film. Var en av få så det är värt att fira :)

Dagens Outfit

Ska snart iväg på paper-handledning, suck urk, har ingen lust till det alls eftersom kursen är så otroligt tråkig. Blir alltid trött när jag bara tänker på att gå dit.
Det blev en svart-vit klädsel idag. Om det verkar som att jag bara har kläder från american apparel så ja, har shoppat lite för mycket där.
image107
Skjorta: La redoute
Kjol: American Apparel
Leggings: Hm
Skor: Second hand
Skärp: Gammalt La Redoute

Homme

På fredag öppnar utställningen the male gaze på Powerhouse Arena i Brooklyn NY, med fest. Konst med och av män, min favorit efter en snabb koll är killen i Guccikassen av Slava Mogatin. Det finns mycket att se, vissa verk mer provokativa än andra. Så om ni är på väg över atlanten till metropolen New York, låt era vägar korsar av detta! Pågår till och med 27 maj. Kan något sånt här göras med kvinnor också, skulle jag gärna se.

image106

Lumière du soleil

Det är 17 grader i skuggan! Har redan (tidigt för mig) hunnit träna ett pass yoga och ska snart börja med dagens mindre roliga sysselsättningar. De kallas städa och tvätta. Sen ska det även packas. Mamsen och papsen är över till Finland idag. Passade på att beställa lite Marimekkotyg om mamma nu får med sig rätt hem när de återkommer till Stockholm imorgon, då även jag anländer till huvudstaden.
Nu får jag sätta fart på sysslorna så jag hinner ut i solen också!

BuHu För Badmössa

image105image103image104

Jag undrar var i hela fridens namn dessa pimpade badmössor fanns när jag behövde dem i första klass?? Jo, jag och alla andra flickor behövde en duschmössa, som det kallades för i ettan. Ett fint brev hade gått ut till alla föräldrar att vi flickor inte fick blöta vårt hår efter gymnastiken eftersom det aldrig skulle hinna torka under dagen och för att vi skulle kunna bli förkylda! Men pojkarna då? Varför var de inte tvungna att ha en? En fråga jag fortfarande ej fått svar på! Visst jag förstår tanken, men vet ni hur traumatiskt det var att gå runt med en jäkla badmössa som endast möjligtvis en tant hade haft på huvudet? Självfallet var det bara jag och tjejen som hade öronproblem som köpt badmössa till gymnastiken....

Min middag var så god att jag delar med mig med en bild.

image102
På tallriken från Mateus:
Klyftpotatis
Strimlad stekt kycklingfilé med timjan
Tomatsås med lite pesto, oregano och timjan (tror jag)
Sen lite grönsaker i form av majs, gurka och tomat.

Førårsbillede

Nu är våren verkligen här. Gick ut och solade och avslutade utomhusvistelsen med att fota lite fina blomster :)
image102image103image101image105image104

Först två dagens outfit

Behöver seriöst en ny kamera och en ren spegel ;) Bytte kläder några gånger idag för att det var så varmt ute, jeans funkar dåligt när det är 30 grader.
image95image98
Bild 1.
Skjorta: Gammal fransk sak
Jeans: Acne
Scarf runt midjan: Second hand

Bild 2.
T-shirt: Hm
Leggings och kjol: American Apparel
Skor: kbm.

What?

Det är 27 grader ute i solen och jag sitter inne, buuhuu. Måste få klart min novell, men den börjar nu likna något så jag hoppas den blir färdig snart. För jag vill ha solsken på mitt fejs och höra fåglarna sjunga och humlorna surra. Now back to work.

Heta Filmbrudar

image93 image94
Emma                                         Andrea

Ett stor SHOUTOUT till dessa två tjejer som förgyller filmsverige med sina kloka ord och fina fejor. Emma Gray Munthe levererar träffsäkra inlägg på sin blogg shoot me while i'm happy. Andrea Reuter livar upp den något (ibland) sega Filmkrönikan med sin fina mumin-dialekt och sin noll-pretto inställning till film. Fler Flickor i Film, tack!

Time for tea

Jag gillar te, men inte vilket te som helst. Som nummer ett kommer ett ekologiskt japanskt sencha te, se bild. Det är friskt och får mig att tänka på gräs, alltså sånt grönt som växer på marken. Det kan drickas när som och burken ser bra ut i skafferiet. Eftersom man inte bara kan nöja sig med ett te så dricker jag även Nk's Green peach, det är mums! Går inte att jämföra med nåt annat. Sen har jag även börjat dricka ett rött te med vita sockerhjärtan, rosenknoppar, björkblad, rabarberbitar, jordgubbskulor, äppelbitar och aromer. Där undrar jag vad aromen har för funktion eftersom det är så mycket saker iblandat redan, så det teet hamnar på gott ibland plats. Sen är grönt te i allmänhet att föredra.
image90

Soligt i parken

Idag har jag suttit ute i parken länge. Det blåser och är egentligen inte så varmt, men vad gör man inte för lite sol. Det fanns mycket roligt att hitta på i parken, dock satt jag mest och observerade och önskade att jag var ungefär 15 år yngre. Top tre lyder som följer:
1. Klättra i träd
2. Flyga drake
3. Använda picnic-filten som mantel och springa runt och leka Superman
Om nån nu vill ha en play date i parken så är jag på vilken dag som helst.

Dagens outfit
image88
Hoodie: Hm
T-shirt: Hm
Leggings: American Apparel
Skor (som ändå inte syns): Gamla köpta i Cannes
image89
Hehe, snygg bild enligt mig

Gårdagens outfit och så lite muntra (not) bilder

Igår var Katja, jag, Mikaela, Anna och Angelica på Fenomen. Det är inget att vara stolt över. Det var hemskt.
image84
T-shirt: American Apparel
Kjol: Egentillverkad
Leggings: American Apparel
Skor: kmb.
Väska: Gammal från Nk
Halsband: Egentillverkat

image85
image86
image87
Här ser du en genuint glad Jenny som njuter av
1. Lukten av spya
2. Den sköna r'n'b musiken
3. Känslan av tropik i fråga om värme och luftfuktighet.

Stilfullt och lite galet

Har passat på att hitta en massa snygga streetmodebilder eftersom jag inte riktigt pallar att göra annat. Haha efter en klubbvisit som var minst sagt hemsk eller som Kornél som gästade stället uttrycker det "Typ magiskt vidrigt." Katja och jag sysselsatte oss med att fota oss själva i knäppa poser. De mer normala bilderna dyker snart upp! Men tills dess kolla in dessa.

image81image80image83image77image85image86image87image88

Bilderna är från:
Oslostil
Playlust
Papersbeautifulpeople

Herrns egna bibliotek

De är sanslöst bra, Mr Hudson & the library. Tyvärr inte så Sverigeaktuella än, men förhoppningsvis släpper de sin första singel här snart. De spelade live som förband till Mika på Berns förra helgen, bästa förbandet hittills enligt min mening - fullträff! Oljefat, grym afroman på keybord, rytm så det bara skriker om det och en sympatisk Mr Hudson som till och med lärt sig användbara fraser på svenska.. nu ska vi bli fulla. Om man vill köpa skivan med gratis frakt så finns den här. Kolla in videon tycker jag du ska göra i vilket fall som helst.


Sweet smell of success

Jag är inte särskilt flickig av mig och jag gillar inte gulliga söta parfymer. Men. Faktum är att det kan vara väldigt uppfriskande med något oväntat till en annars ganska plain androgyn klädsel. Jag känner att min svarta Monki parka skulle bli något mer med en ny parfym. Parfymen är Matthew Williamsons nya som tydligen är inspirerad av exotiska stränder. Den luktar bland annat lime, ylang-ylang, ros och magnolia och så lite till. Tänk er nu en svart klädsel, man förutsätter att personen kanske har nån muskig parfym. Bam så kommer den exotiska doften. Mhmm det kan bli väldigt bra. Gick och sniffade på den hela förra helgen.
    För tillfället (enda sedan i juli) har jag gått och luktat Narciso Rodriguez, alltså hans parfym. Den luktar gott, men vem tröttnar inte på att ha samma doft varje dag? Eller ja nästan, jag varvar den med Etros Etra, detta händer dock mycket sällan.

image76

Streetsnygg

Kan man importera den här fransmannen? Eller kan han åtminstone influera de små omyndiga sakerna som far omkring här i kvarteren till att klä sig mer som honom. Mer kavaj och skateboard tack! Speciellt rutiga kavajer och även annat kul välkomnas.
image75

Extraordinairement s'embêter, nu får det vara nog!

Varför är svenskar så mesiga när det kommer till hår och make-up? Allt ska vara så himla naturligt och tråkigt! Kollade på facehunters bilder från Modette festen igår och det ser ju ut som att alla går och väntar på döden. Den enda som ser stilig ut i kalufsen är väl isåfall Bea Szenfeldt, fast det gör hon alltid :) och möjligtvis en person till. Jag röstar för mer galna sminkningar och roligare hår! Detta inkluderar även mig själv, så imorgon ska jag göra något revolutionerande när det vankas för Fenomen med besök från storstaden (okej Sthlm). Punkt.

Graffiti på skor

Adidas End to end project har lanserat skor med graffiti inslag. Vissa var rätt snygga och går att köpa på Foot Locker i Gallerian. Mer info på www.endtoendproject.com. Graffiti och jag är annars inte så tajta. Det närmaste jag har kommit måste vara spraymålning av en parfymflaskeprototyp. Yay och den var helt vit. Nu är jag sugen på dessa skor dock och mer graffiti för det är snyggt!

image72image73

Vill ha och vill ha

Eftersom man inte alltid behöver göra vettiga saker så har jag nu istället lyckats hitta lite fin shopping. En snygg tröja från McQ och en ring av okänt märke på Drylake.

image70image71

Biopannkakor tillagade av köksapa

HUJEDAMEJ, gör inte pannkakor med sojamjölk. Det gjorde nämligen jag och de smakade pop-corn och de luktade pop-corn. Känner mig bestulen på mina pannkakor och min middag, nu tror min hjärna att jag bara ätit pop-corn.
 När jag lagar mat så brukar jag klättra i mitt kök för att jag inte når upp till hyllorna längst upp. Det mest logiska i en sån situation är att ta fram en pall, men den brukar vara ockuperad av annat så jag klättrar.

Food and Fashion

Just nu sitter jag mest och funderar över om jag ska äta köttbullar eller pannkakor till middag, känner mig väldigt okreativ på matfronten för tillfället. Vi pratar inte om färdiga köttbullar utan hemgjorda, likaså pannkakor (vem som äter färdiga pannkakor vet jag ej). Har även problem med att välja ut idéer till artiklar som ska skickas in till en bra tidning som jag möjligtivis kanske kan få jobb på.. hmm känner att jag har prestationsångest redan även om det hela är väldigt roligt eller - tufft.

Roliga nyheter: The Sartorialist kommer till Sverige 1-5 maj för style.com. Funderar på att dra till huvudstaden igen då, nåt sånt vill man ju inte missa.

Bilden är från Facehunter, tyckte den var lite inspirerande.
image69

Blommor och naket

Eftersom det var ganska vitt ute när jag vaknade imorse och våren kändes som månader bort, så verkade en dos blommor helt rätt. Det var bara att släpa iväg sig till Nationalmuseum, där de för tillfället har blomsterutställning. Hittade ett väldigt fint Irving Penn foto med motivet röd ros. Mycket snyggt.
 Blomsterutställningen var inte överdrivet stor så jag passade på att beskåda lite konst i form av vackra nakna kroppar också. Tror jag gillar de tavlorna mest. Naket eller så ska det vara riktigt snygga kläder på, inte så upphetsande att glo på nån gammal gubbe iförd typ brun säck. Köpte Officiel på vägen hem, rätt bra modemagasin. Nu längtar jag efter våren ännu mer.
image68image67

Mika + Teatron

Igår hade jag skoj :D Först Mika på Berns. Han är så underbar, omöjligt att inte bli glad av honom. Såg dock mer av de långa människorna framför mig än av honom. Funderar nu på att undersöka svarta marknaden i Ryssland för tillväxthormon och bli cirka en halvmeter längre till nästa konsert.. Wii vad jag var helt galet glad hela kvällen.
Efter Mika sprang vi iväg till Teatron. Kan säga att det blev mycket cola light för mig under kvällen, vilket har ungefär samma effekt som andra substanser på den tiden av dygnet. Jag var alltså löjligt glad, kan ju ha att göra med Mika fortfarande. Stannade inte så länge på teatron dock, eftersom min kära vän Linda inte var helt frisk, men kul var det ändå.

Här sitter Linda och känner sig festsugen.
image64image65























image66
Här ser du en GLAD Jenny som försöker få en roll som stand in för Dakota Fanning.

Markoolios huvud går att ställa drinkar på..

Det gjorde nämligen min vän Linda igår när vi var på badmodevisning på Café Opera. Han satt framför oss så då passade hon på (råkade) att ställa ner sitt glas på hans hjässa. Bingo Rimér var självklart också där och när han blir fotad med blondies så måste han självklart hålla sina händer på deras små bakdelar.
Modevisningen var okej, eller nä, av nån konstig (helt förklarlig) anledning så hade tjejjerna bikinitoppar som antingen var en storlek för små eller satt lite snett så man fick se mer av deras uppumpade bröst. Kul om man gillar sånt.
Hade iallafall kul och drev med alla ungefär lika mycket som killen i garderoben. Haha ;)

Made in Japan

image61  image56image59 image60image62

image57 image58

Världens Japan/Tokyo våg sköljde över mig idag, jag vill dit nununu! Jag vill likt Scarlett Johanssons karaktär i Lost in Translation (som för övrigt är VÄRLDENS bästa film - go Sofia Coppola!), ta tunnelbanan till Koyto och se på vackra Geishor och fridfulla japanska trädgårdar. Kanske shoppa en Hello Kitty väska i Harajuku bara för att det hör till. För att sedan avsluta dagen med en bit sushi, eller två. Låter det inte för bra för att vara sant?

Bibi - elle est très chic!

Såg precis Ingmar Bergmans Persona med Bibi Andersson och Liv Ullman. Måste säga att Bibi var väldigt snygg och helt rätt i vår. Vill ha en sån frisyr och glänsa i vårsolen med de fina brillorna. Filmen var bra och snygg i sin helhet, inte direkt nåt man kanske väljer att se på när man är trött dock. Välj en bra tidpunkt och njut av 80 minuter  Bergman, den är mycket sevärd!

image63

Français, ou non

Gick runt i parken och kände mig fransk i min Sonia Rykiel halsduk, Chanel brillor och Repetto ballerinas. Lyssnandes på Raphael av Carla Bruni. MEN då kommer det en glassbil och tjuter ut sin fula melodi för fullt, så där sprack illusionen rätt snabbt. Solskenet värmde rätt lagom idag, inte direkt gassande än ;) Måste nog skaffa nya solisar eftersom dessa ser rätt muffliga ut.

Dagen Outfit
image55
Kofta: Monki
Top, kjol och leggings: American Apparel
Halsduk: Sonia Rykiel
Skor: Repetto
image56
Illusionist javisst, är väldigt bra på att bära runt på ljusklot, en av mina många skills.

Dagens look

image55
Tröjan är från Jadu (eco märke)
Linnet under är American Apparel
Jeansen kommer från Acne (gillar inte modellen)
Sidenband inköpt på sybehörsaffär

RSS 2.0