Nice days

Har det fint i huvudstaden. Igår tog jag en fika med Katja, eller både midag och fika, vilket var skoj. Sen gick dessutom Armand Mirpour förbi fiket. Längtar verkligen till han släpper sin skiva.
Shoppade lite stuff också, bl a ett par jeans från Hm och lite hudvårdsprodukter. Rengöring från Ole Henriksen. Verkar väldigt lovande kan jag säga efter en användning.

En bra låt får ni. Ha en finfin måndag!

Sthlm here I come

Har jobbat klart för den här veckan nu och imorgon bär det av till storstaden. Härligt med nästan en vecka ledigt.
Har planerat att hinna med en hel del. Bland annat SATC- filmen, Ess på F12, shopping och självklart träffa alla mina goa vänner :)


Foto: Kaj Bjurman

Gossip girl's singing bad boy

Såg precis att Ed Westwick aka Chuck i Gossip Girl sjunger i bandet A filthy youth. Lite indie/punk/rock och de har bl a The Hives som influenser.


Andra från vänster..

Idag hände inte så mycket kul, men jag åt middag


Leftovers från midsommar kan man se på tallriken.

Imorgon är jag ledig, behövs kan jag säga. Kände mig väldigt trött och okoncentrerad på jobbet idag. Hatar friterat mer än nåt annat. Nånting kul som hände igår var när Ebba ringde från Accelerator där hon såg MGMT, fick höra både Electric feel och Kids live genom mobilen, fint var det :)

Jag tycker om

Niotillfem har ett fint inlägg om vad hon gillar, här kan du se vad jag gillar :)


Jag gillar att ligga under ett träd en solig dag och höra bladen i vinden.


Foto: Natalie Gunji
Lackade naglar, helst i färglada lack. Har cravings efter lackade naglar eftersom jag inte får ha lack på jobbet.


Foto: Ladylucente
Köksmaskiner som ser ut att komma från 50-talet. Det är fint.


Foto: Chotda
Cupcakes. Speciellt om de är så där söta och ganska små.


Foto: Atomicshark
Körsbär. Körsbärste, japanska körsbärsträd, körsbärsgodis, cherry coke och allt annat med körsbär. Smaken, färgen och sen doften av körsbärsblommor är ljuvlig.


Röda läppar är fint ibland.


Foto: ALT123
Japan är ett land med en spännande kultur som jag fastnat för, även om jag inte ens varit där än.

Det var nog allt för den här gången.



Helgen :)


Vi åt bland annat det här

Och det här. Räkrullar är en given favorit!

Alexandra var som sagt på besök. Vi åt sill med tillbehör till lunch :)

I lördags tog vi en promenad på stan och hittade dessa rosor.


Musik, ska till jobbet

igen. tre dagar till sen är jag ledig en dag. Om ni vill lyssna på lite skön musik gå in på Armand Mirpours myspace, otroligt skön kille det där. Tjipp!

Midsommar

Idag är jag ledig, imorgon är jag inte det, men idag blir det fest och stoj. Glad midsommar på er!

Jordgubbar och monster


Bild tagen av Leo.

Igår gjorde jag chokladdoppade jordgubbar efter att ha jobbat och sen städat hela lägenheten. Jobbet går förövrigt helt okej, har fått stå själv i kassan redan de två första dagarna en hel del.

Nu till min monsterhy. Den senaste veckan har jag fått groteska finnar som liksom blivit sår och är helt megaäckliga. Varför? Jag brukar inte få såna finnar i såna mängder. Kan man byta hy med nån eller? Usch. Sen att jag tvunget måste klämma finnarna kanske kan vara en av anlednignarna till att det bildas sår, men de är inte humana.

Snart ska jag till jobbet igen. Och ikväll får jag besök av Alexandra som kommer hit från fastlandet :D

Mingel

Igår var jag och Sofie på Modette-mingel. Vi fick varsin goodiebag, med nice innehåll och jag passade på att köpa ett par shorts för 160kr. Nedan kan en lite muppig bild skådas.

Foto: Lånat från Modette.

Long long


Den här tjejen som jag hittade på Reykjavik looks får mig att vilja ha långt hår igen. Så fint.

Sunday

Igår var skoj. Mr Miyagi var grymma och jag dansade. Mitt ragg från förra helgen var helt ohet denna helg, önskar helt klart att man kunde satt han på mute. Idag blev det en glass och en tur på stan, hittade lite snygga saker på Carlings, men orkade inte prova dem. Soligt ute och jag skulle vilja ha en picknick på en grön gräsmatta under blå himmel. Men gräsmattorna är rätt torra.


Bild lånad från Krisatomic.

Maybe I should pursue a career in Fashion, but

for now i'm serving you hamburgers. Om en vecka börjar jag jobba på Max, fick mitt schema idag. Lite oväntat att få jobb så här sent, men bra det. Ska plugga också. Får se hur det går.
Idag fick jag en komplimang för min kjol, som jag sydde för säkert 3 år sen, av en random kvinna på stan. Det är alltid uppskattat. Snart ska jag till GGA på Wisby Strand. Och ikväll blir det fest.

Om ni undrar  vad jag har för mig så spelar jag Rock band 24/7. Roligare spel finns inte. Sjunga är skoj!

Music at the party


I helgen är det GGA här, Gotland game awards då. Halva huset ska gå, minst och jag med. Speciellt nu när jag upptäckt att Mr Miyagi ska spela på festen på lördag. Det kan bli hur nice som helst. Inte alltför ofta det kommer grymma dj's till ön. Så det är inbokat.
 
Foto: lånat från deras myspace.

Good news 2: Min migrän har lättat nu, thank God.

Migr¨n h-lvete

Idag är det redovisning på våra manus. Jag får självklart en mega migränattack på morgonen sådär 20 minuter innan jag ska gå. Har inte haft migrän på snart två år. Varför händer detta just nu. Så jag missar redovisningen och ligger nerbäddad i sängen nerknarkad med medicin. See you later.

Vill ha dig


Foto: Peter Johansson
"Den här tisdagen öppnar vi redan klockan 20.00. Anledningen är att Kristian Anttila har releasefest för sin 3:e fullängdare "Lilla Napoleon"Ess." - Så stod det i mailet från F12.

Jag missar, buhuu. För jag har redovisning imorgon. Annars skulle jag dansat som en toker till smutser.

Waiting

Soligt var det idag med. Vill så gärna ha mina kläder från American Apparel, vänta vänta vänta är det enda jag kan göra. Hoppas de kommer nån solig dag denna vecka. Tills dess får man sysselsätta sig med nåt skoj. Kanske en tur till stranden.

en till

Tänkte visa en till bild från balen. Mina läppar ser sjukt bleka ut, hade sånt lip-gloss från isadora som först sög, men nu är rätt bra. Pump n' plump i färgen pearly dream var det. Bredvid mig ser vi söta Annie.

Foto: Emil Kieri

I lördags var det bartömning på studentpuben. Det var skoj. Det var shakertävling och shakers är i allmänhet rätt äckliga kan sägas. Fick det snyggaste ragget hittills och hade skoj hela kvällen. Nu åter tillbaka till skrivandet. Måste skriva nånslags reflektion på 2 A4. Ska definitivt ändra marginalerna eh så jag inte måste skriva så mycket.

RSS 2.0