Min nya favorit show + bal.

Facehunter har en show ni inte bör missa, klicka här.


Foto: Gudrun Lindmark
En bild från balen.

Musikvideo

Om ni känner att ni vill göra nåt skoj kan ni ju alltid hjälpa Zach Braff göra en musikvideo. Det ska jag och Emil göra. Deadline är på måndag, så ut och filma med er!

Hatt


Den här tjejen har verkligen fått ihop en fin klädsel. Jag gillar stråhatten, mycket. Blev plötsligt väldigt sugen på att ta mig till sthlm och köpa en på Urban Outfitters. Det blommiga är otroligt fint till hennes annars ganska basic klädsel.

Nu ska jag väl skriva lite manus och sen blir det nog till att förbereda sig inför balen ikväll.

The bikini you'd wear to the electro beach


Den här bikinin från JG4B är lite smårolig och het. Att den sen kostar över 1000 spänn känns mindre kul och att jag avskyr knytbikinitrosor är en annan sak. Men rolig det är den.

Blått och gult


Både Facehunter och The Sartorialist verkar ha hittat det blå-gula modet på gatorna. Vet inte om jag är på direkt, men det ser onekligen rätt stiligt ut.

Pluggis - I wish

Idag ska jag förhoppningsvis skriva klart mitt manus. Det känns lite motigt, för det är ju sol ute. Då vill jag hellre gå och sätta mig på gräsfältet med en bra bok och dricka vatten med sugrör.

Om nån nu missat att jag fått mina nya solglasögon så ser de ut så iallafall.

Angående strumpbyxor

Gick ut på promenad idag. Till coop, för att handla popcorn. Blev sugen efter Claras inlägg. Sen såg gräsfältet inbjudande ut så där satte vi oss ett tag.


En lördag med fult hår och mycket sol.

Ickis däckade efter apelsin-jordgubbsjuicen.

Här är mina nya strumpbyxor.

Ickis ville ha klart för sig vad strumpbyxor var för något när jag började prata denier. Så han sa "Strumpbyxor är det vänta nu, du vet såna rånare brukar ha över huvudet?" Jo, det är strumpbyxor.

Cut




Klippte Leo igår. Nu är han korthårig. Känns alltid lika konstigt att se folk som haft långt i kort. Men som nån annan i huset sa, så blev frisyren het.

Lalala

Är inne i en liten Kristian Anttila period. Den är underbar. Körsbär. Inte alls oväntat är att jag hört den här minst 20 gånger idag. Dansa dansa dansa.

a night, a good one


Var på en massa bra spelningar igår. Ovan Kristian Anttila. Ska jämt gå och snacka med alla. Hmm. Ja så blev Kristian helt generad när vi sa att han var grym live. Kristian är hetast alltid, fast mest på scen. Lasse Lindh var nog roligast och bättre än jag trodde, så nu lyssnar jag på Lasse. Sen var det nån som ville kidnappa mig, det var sweet.

Har skrivit klart mitt treatment snart. Så manus nästa.

Imorgon åker jag tillbaka till Visby. Yes.

I need the summer sun, where did you go?

I brist på sol sitter jag och längtar efter att få gå klädd i klänning. Nedan pingla är otroligt tjusig. Jag vill ha körsbärsglass i en blommig bägare och fräknar i ansiktet. Stora solbrillor och söta sandaler. Sena kvällar med vackra solnedgångar vid havet. Nu sitter jag inomhus.

Foto: Facehunter

Snyggt


Så här skulle jag också vilja se ut om jag uppträdde. Me likey.

An ordinary monday, but it was sweet


Soko är fin. Den här sången är jättefin.

Har färgat mitt hår mörkbrunt nu, det är finfint. Åt kycklingsallad till middag med gott sällskap, somnade och vaknade upp en timme senare i en varm famn.

Would like to have

Har hittat lite fina saker på nätet.


En deletering. So nice och inte så dyr heller med sina 245kr.


En tischa med lite japaninspirerat motiv, fanns tyvärr bara kvar i herrstorlekar.


Shorts med jättehög midja från Saga Lova, supernajs!

Sen hittade jag en klänning också, den vill jag ha i sommar jättemycket. Fast så vill jag ju sy om den lite också.



Jag har den fulaste hårfärgen nånsing

men ja det är sol så ut ska jag, sen imorgon ska jag tona det brunt igen. Om nån undrar så är det röd/gul blondt nu, väldigt skum färg må jag säga. Det skulle bli en nyans ljusare inte en helt annan färg.

Födelsedagsfest

Igår fyllde Håkon år och det firades såklart. Jag bakade en tårta, det skulle bli en electrotårta, men den blev kanske lite mer rave, apansgod var den iallafall. Har legat ute i solen halva dagen och även varit ner en sväng på stan och ätit supermumsig glass, tog körsbär och tiramisu, mmm. Köpte hårfärg, den stod på intensivtoningshyllan, men är självklart permanent nu när man kollar lite närmare på den. Får se hur det blir, brukar bli fult, men jag hoppas det blir bättre än det brukar.

Foto: David Skoog

En chic tös


Kolla sicken tjusig tös jag fann hos Facehunter.

Har suttit ute och solat, får se vad jag ska hitta på nu. Kanske en runda på stan med lite glass?

Manus och musik

Sitter och lyssnar på denna veckas playlist från ACE och skriver mitt treatment för manuset jag ska spotta ur mig sen. Musiken är fin och passar mitt manus. Det handlar om Nella och hennes livs kärlek Johnny (kanske ska byta namn på honom). Hur hon lever i natten i en tom värld färgad av neon. Om hur det känns att vara svartsjuk och hur vissa bara helt enkelt är menade att vara tillsammans även om det är svårt, svårare än du kan ana.

image598
Har helt glömt vem som tagit bilden :/ sorry

Fashion

Lamilla öppnar webbutik. Ser fint ut. Massor med lite annorlunda saker i svart och vitt. Ta en titt vetja!
image596

image597
Den toppen skulle jag inte säga nej till.

Bilder lånade från lamilla.se.

song

En grym låt som gärna får stå på under helgen är Electric Feel med MGMT.


Cake

image595
Snart blir det fika. Bakade en chokladkaka. Får se om killarna kan slita sig från GTA 4. Spännande.

Sött och tillfälligt

Det är fint att ha en crush på nån. Sådär i hemlighet. För en crush går över, snart. Men nu, nu är det pirrigt och underbart. Fint och litet. För en stund.

image594
Foto: Sakuracreatives på flickr.

En massa små söta japanska pins.

RSS 2.0