Heders(pygmee)medlemmar

1.image224
2. image225
3.image226
4. image227

Vi (jag och Jenny) som ordförande i Pygmeesyrelsen vill lyfta fram några mycket talangfulla och superroliga (korta) män (lovar att det kommer kvinnor sen)!
Att vara kort har alltid varit något negativt, i allafall om man läser "alla undersökningar" där det står att majoriteten av alla framgångsrika människor är lååååånga, BULL SHIT! För här ovan finns fyra mindre män som erövrat världen med sin underbara humor och charm! Längst (men kortast av dem alla med sina 1,50m) uppe i hörnet finner vi Danny Devito som alla säkert minns som Arnold Schwarzeneggers minitvilling brorsa i Twins. En nuvarande favorite of mine är Jack Black! Helt sanslöst rolig i filmer som Nacho Libre, där han spelar en munk som försöjer ett barnhem genom att tävlingsbrottas utklädd (he's very sexy;) En levande legend är mannen och myten, Dustin Hoffman! Bara saken att han spelat i Little Big Man, det säger allt, nästan iallafall. Min personliga favorit är klassikern The Graduate. Där han blir förförd av den äldre Mrs Robinson, en must see! Vem kan glömma den skrikiga, neurotiske, pain in the as George Costanza från Seinfeld? Trots sina brister kan man inte låta bli att älska George spelad av Jason Alexander. Så det var alla kortisar vi hade att presentera idag och utnämna till Heders(pygmee)medlemmar. Vi är stolta att ha utökat vår "grupp" med 4 pers. Den som är intresserad att joina oss, maila, här får alla plats (jag menar det går två av oss på en normallång människa!).

Kommentarer
Postat av: Smartasmia

Ahh..the graduate:-) Och hej, förresten! Brukar ju kommentera hos Jenny och har nu länkat till er - hoppas det är OK för fröken Katja också? tjipp

2007-05-28 @ 14:07:36
URL: http://monokel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0