Formbar

Jag borde träna mer, eller alltså jag borde börja träna överhuvudtaget. För tillfället anser jag att promenaden på 5 minuter i uppförsbacke hem från skolan räknas som träning. Det är bara för att jag får träningsverk. Det i sin tur måste betyda att jag är i mycket dålig form. Jag borde ta tag i det där. Köra lite yoga, eller börja på säckträning. Det verkar intressant och lockande. Slå och sparka på en säck. Nytt och spännande. Fast jag kör nog yoga.
image387
Foto: Carl-Michael (Karlsson?)

Här gör jag en yogaposé ute i naturen.

It's Britney bitch

För några dagar sedan kom Britney Spears singel ut. Självklart går den att höra på Perezhilton. Och den funkar nog i nåt sammanhang. Plastpop.
image386
Bild: People

Smygvisning

image383image384image385
De här bilderna tog jag idag. Snart ska jag till skolan och fixa med fler bilder. See you!

I took a picture and one more and ended up with quite a few

image380
image381image382
Bild högst upp: Mugg från Marimekko innehållandes Kusmi te
Mitten: Min orkidée
Längst ner: Saker från mitt kök

Take a picture

Nollningen börjar om fem minuter. Jag skulle kunna gå ner och bli full som alla andra deltagare, men jag gillar inte att må illa och få minnesluckor så jag stannar hemma. Stannar hemma och läser Snabba Cash. Och kollar på film. För imorgon ska vi plåta på första kursen. Och foto är kul. Roligare än att vara full, fast vissa påstår annat. Hej hopp!

There is a heaven above

image379
Så här såg himlen ut efter middagen.

Vain

Tiden då Visby var en metropol är ju över för länge sen (cirka 700 år) och därför kan shoppingen verka lite blek. Men det finns ljus i höstmörkret. Inte mer än 3 minuter från min dörr ligger Fåfäng där det går att hitta bla Marc by Marc Jacobs, Stylein, Acne och Missoni. De har som bekant även en shop på nätet, men det är rätt schysst när man kan gå ner och prova sakerna på några minuter.
image378

Visby dag 2

image372
Folk badar här, det är kallt ute.

image373
Blommor efter regn.

image375
En blomma i botaniska trädgården.
image376
Ett träd och så sol förstås.
image377
Crêperiet där jag ska äta middag strax. See you!

Visby

image366
Utanför ringmuren
image367
Där på andra sidan havet ligger Stockholm.
image368
En sån liten stuga kan jag tänka mig att bo i..
image370
Domkyrkan
image371
Snygg tavla

Idag anlände jag till min lägenhet i Visby. Läget är verkligen bra, mitt i smeten och en minut från min dörr ligger det ett Creperie med utsökta crepes! Tog en promenad och fick med mig bilderna ovan hem.

AA

Avlade ett besök på American Apparel idag. Kom hem med ett par svarta leggings (mina förra är det alldeles för stora hål i), trosor och strumpbyxor i färgen asphalt. Gick förbi nån slags filminspelning också på söder, såg ut som en såpa. Så stadsturen som till en början bara var ämnad att innehålla endast S:t eriks ögonsjukhus blev rätt lyckad. Har en himla vagel i ögat tydligen, det känns kan jag säga. Men lite shopping fungerar som plåster på såren ;)

Mitt Slott

image365

Idag fick jag det glädjande beskedet att jag fått en lägenhet i centrala Malmö!! Samtalet kom när jag var på jobbet & när jag väl lagt på så tror jag restan av mina kollegor visste det inom loppet av 5 sekunder, jag var sååå lycklig & är fortfarande så klart. Det kommer bli mitt egna lilla slott som kommer att delas med min underbara vän A!

Fullt upp

Anledningen till det något sparsamma bloggandet är att jag har fullt upp med att flytta. Först tillbaka till Stockholm från Malmö och sen till Visby där det är tänkt att jag ska stanna i 3 år och plugga Manus- och konceptutveckling för film. Hej och hå! Men ikväll blir det bio, På smällen ska ses och jag hoppas att den är rolig :)

Hej modevecka!

image364
Idag kan Spirit of MAYA och Les Couleurs Nationales höstkollektioner skådas på Hotell Kung Karl vid Stureplan (Birger Jarlsgatan 21) mellan 12.00-20.00. Ta en titt!

Marc by Marc Jacobs

image364
Dessa fast med den lösare delen i mocka provade jag idag. Det skulle jag inte gjort för de var både sköna och snygga. Hmm ja och priset var lalalala runt host host 5000kr, så de fick stanna kvar på Nk. I'm still dreaming.

Venedig

image362
En vacker stad med alltför många turister och alltför gott kaffe. Hmm och kinamaten ska man typ gå omvägar för att undvika. Det var i Venedig drinken Bellini kom till på Harrys Bar. Innehåller prosecco och persika och kostar 14 euro, varför vi bara stack in huvudet och sen gick. Godaste kaffet hittar man på Dogé caffé eller nåt sånt. Jag dricker dessvärre inte kaffe, men om man vill ha ett utmärkt sådant så bör stället besökas. Förrutom att avnjuta kaffe i alla möjliga olika former kan man även köpa med sig bönor hem, det gjorde jag. Moderna muséet Ca' Pesaro i Venedig är värt ett besök, de har förrutom en Klimt målning även Carl Larsson, Matisse samt lite annat.

15 augusti!

AA verkar öppna portarna runt den 15 augusti om man ska tro deras blogg. Då ska iallafall jag besöka dem på Götgatan för att spana in ännu mer trikåer.
image361
Bild: americanapparel.net

Vi på Malmöfestivalen

Den 17 Augusti kl. 23:15 tycker vi att ni ska passa på att se Sweet Red i Filmtältet på Malmöfestivalen. Den är nämligen förfilm till A scanner darkly som ni ju också gärna kan se, för det ska vi göra!
image360

Grillen

image359
André, jag och Michel

Andra kvällen i Italien åkte vi till den omtalade grillen. Där kan man äta och bli uppäten.. av mygg. Först flög det några oskyldiga myggor förbi oss när vi åt sallad. Sen kom det några fler myggor när vi fick in köttet. Sen surrade myggorna runt överallt och det gick inte att koncentrera sig på att äta eftersom man blev biten konstant, det var en dimma av mygg. Jag hade runt 30 myggbett på benen. Vi slängde i oss maten och sprang in i bilen.
Andra gången på grillen var bättre, men då hade vi förberett oss och var insmorda i myggmedel från topp till tå. Ingen blev biten och maten, ja den var god!

Gatukonst

image358

Tillbaka i Sverige

Kom hem från ett varmt Italien till ett lagom varmt sverige igår. Nedan finns några bilder från Rom, fler bilder från resan dyker upp snart. Måste säga att jag köpte världens godaste parfym från Montale, sweet oriental dream heter den och doftar honung :)

Bilder från Rom

image357

RSS 2.0