Give me something I like for once

image535 vs. image536

Jag och min kompis Linda är jättebesvikna på Gossip Girl. Skådespeleriet sög. Manuset sög. Läs böckerna istället. Om nån gillade det ni såg, så får ni gärna säga varför så kanske jag kan ändra mig. Nu är jag bara besviken.
  Jag väntar fortfarande på en serie som utspelar sig i New York, eller Tokyo, där de inte castat hundra procent plastansikten och där skådespeleriet känns något sånär äkta och där folk har riktiga problem, men samtidigt kan shoppa loss på Henri Bendel eller Saks. När kommer den serien? Och ja, folk får gärna vara snygga, men alla behöver väl inte vara snygga? och alla behöver väl inte vara smala? Kan de inte vara jättehärliga människor istället som man längtar tillbaka till och som man vill väl. Sen får de gärna klä sig snyggt och inspirerande. Och de snygga behöver inte heller vara korkade och elaka och de mindre snygga de snälla, det är också helt jobbigt. Mix it up for once please! Suprise me in a good way.

Ps. Om jag ska säga nåt jag gillade så var det Blair, hon var bäst. Hon får mig att ge serien en andra chans.

Kommentarer
Postat av: Kerstin

Jag också - kommer nog inte att titta på det mer...

2008-01-30 @ 08:08:31
URL: http://kerstinrosalia.blogspot.com/
Postat av: Jenny

Kerstin: Synd när något med potential att bli bra, är sååå dåligt.

2008-01-30 @ 09:17:35
URL: http://pygmeestyle.blogg.se
Postat av: Katja

jag håller med dig till fullo. Kämpade för att va vaken tills det började (låg i kräksjuka)och jag kan lätt säga att det INTE var värt det! Vet faktiskt inte om jag ger det en chans till.

2008-01-30 @ 12:09:04
URL: http://waxonwaxoff.blogg.se
Postat av: Jenny

Katja: Jag ger det nog inte en chans till efter att ha pratat med min manuslärare som nu gett upp efter att ha sett 4 avsnitt, fatta att det är samma person som skrivit OC?! Krya på dig!! Usch för kräksjuka :(

2008-01-30 @ 15:25:40
URL: http://pygmeestyle.blogg.se
Postat av: Lola

Jag lovar, serien blir bara bättre och bättre!!

//Lola

2008-01-31 @ 22:11:05
URL: http://lastyle.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0